Lütfen bekleyin..



Genç MÜSİAD’tan Vali Ahmet Deniz’e ziyaret!

13 Aralık 2016, 01:41 - Okunma: 1865

Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri Batman Valisi Ahmet Deniz'i makamında ziyaret etti.

Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri Batman Valisi Ahmet Deniz'i makamında ziyaret ederek, Genç MÜSİAD üyelerinin yapacağı ortak yatırımlarla ilgili Vali Ahmet Deniz'e bilgiler aktarıldı. 

Genç MÜSİAD Batman Başkanı Kadir Şeker, "Batman hızla gelişen bir şehir. Gençlerimizi kazanmak için projeler üretip hayata geçirmemiz gerekmektedir. Gençlerimiz için çok güzel projelerimiz var ve inşallah bunları hayata geçireceğiz. Bununla birlikte biz Genç MÜSİAD olarak ortak girişim ile yatırımlar yapmaya başladık. Yapacağımız yatırımlar gençler üzerine olacaktır. Bu şekilde hem gençleri kazanmaya çalışacağız hem de çalışacak personellerimiz genç nüfus olacağı için istihdam sağlamış olacağız. Yaptığımız ziyarette valimiz Ahmet Deniz'e yapacağımız işleri anlattık. Projelerimizi çok beğenen valimize ilgisinden dolayı Genç MÜSİAD adına çok teşekkür ederim." dedi.

Genç MÜSİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Deniz, “Batman’a en iyi şekilde hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalıştığımız süre içerisinde vatandaşa ‘Allah razı olsun’ dedirtebilirsek bizim için önemli olan budur" diye konuştu.

Kaynak: Hür24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..
Batman Çayı Bıçakçı Köyü mevkiinde suların yükselmesiyle mahsur kalan bir ş..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=