Lütfen bekleyin..



TÜMSİAD Kayseri’deki terör saldırısını kınadı

20 Aralık 2016, 00:35 - Okunma: 1878

TÜMSİAD Batman Şubesi Kayseri’de meydana gelen terör saldırısını kınadı.

TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt Kayseri’de meydana gelen terör saldırısıyla alakalı açıklama yaptı.

Yeşilyurt adına yapılan açıklamada, "Cumartesi günü Kayseri Erciyes Üniversitesi yakınlarında meydana gelen ve çarşı iznine  çıkan Mehmetçiğin de bulunduğu sivil otobüsü hedef alan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz." denildi.

Türkiye’nin refah ve kardeşlik iklimini bozmaya çalışanların hain oyunlarına devam edildiğine değinilen açıklamada, "Yaş, cinsiyet, masumiyet aramayan ve canlara kıyan terör örgütüne karşı,en güzel cevabı birlik ve beraberliğimizi koruyup,  birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenerek vereceğiz. Bizler millet olarak bu oyunun farkındayız ve devletimizin her zaman olduğu gibi şimdi ve bundan sonra da her daim yanında olacağız." ifadeleri kullanıldı.

Yeşilyurt açıkamasında, "Milletimizin huzur ve her alandaki istikrarlı yükselişine terörizm ve darbe teşebbüsüyle engel olmayı denediler; ancak başarılı olamadılar. Şimdi ise bu alçak yollarla; aziz milletimizi korkuya sürüklemeye ve inandığı davadan vazgeçirmeye çalışıyorlar. Bu topraklar ve bu millet her şeyi sabırla karşılar ama HAİNLİĞİ asla affetmez ve bundan sonra da etmeyecektir. İçerideki ve dışarıdaki terör grupları ve destekçileri şunu bilsinler ki Güçlü Türkiye, kaosa sürüklenen bir ülke olmayacak, bilsinler ki bizleri korkutamayacaklar ve her zaman karşılarında güçlü bir iradeyi bulacaklar. Bu elim saldırıda, şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah bu millete zaferi her zaman nasip edecektir" ifadelerine yer erdi.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=