Lütfen bekleyin..



TÜGVA Kayseri saldırını kınadı

20 Aralık 2016, 00:40 - Okunma: 1896

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Batman Şubesi kayseri'deki terör saldırısını kınadı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Batman Şubesi Kayseri'deki terör saldırısını kınadı.

Yapılan açıklamada, "lkemizdeki birliği ve beraberliği bozmaya çalışanların Kayseri’de gerçekleştirdikleri hain terör saldırısının acısını derinden hissederek tüm milletimize baş sağlığı diliyoruz. Tüm terör örgütlerine karşı, Vatan, Millet ve İman uğruna seferber olunan, bu yolda Şehitler veren ve evlatlarımızı yaralı bırakan, Müslüman halkın, tarifi imkânsız acılarına, verdiğimiz onlarca şehide ve yaralılarımıza rağmen, modern dünyanın hiçbir adım atmaması; aksine doğrudan veya dolaylı olarak katillere destek vermesi, yaşanan trajediyi daha da derinleştiriyor." denildi.

Terör örgütlerine karşı ülkemizin direnişi, sadece halkımızın değil, Haleplilerin, Suriye’nin değil; tüm İslâm ümmetinin onur savaşı olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Bugün Türkiye düşerse, Halep düşerse, yarın tüm Dünya Müslümanları da düşer. Türkiye kazanırsa, Halep’in, Özgür Kudüs’ün yolu açılır. Bu yüzden Türkiye’yi savunmak, Halep’i, Musul’u, Gazze’yi, Arakan’ı ve de tüm İslam Ümmetini savunmak demektir. Bizler de Hz. İbrahim’in (a.s) kıssasındaki karınca misali, safımızı belli edip, elimizden geleni yapabilmek adına Türkiye Gençlik Vakfı Batman Şubesi olarak, bu ilke doğrultusunda hareket edip, Müslüman kardeşlerimize gücümüz oranında yardımlarımızı ulaştırmayı kendimize bir görev bildik. Bu anlamda, terör örgütlerine karşı tepkilerini ortaya koyan, yardımlarını ve katkılarını sunan, tüm kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun…" ifadeleri kullanıldı.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=