Lütfen bekleyin..



Başkan Zolan, Ak Parti’yi ziyaret etti

21 Aralık 2016, 01:06 - Okunma: 1905

Batman Belediyesine destek amacıyla Batman’a gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, beraberindeki heyetle birlikte AK Parti Batman İl Başkanlığını ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, beraberindeki heyetle birlikte Batman Belediyesine destek amacıyla yaptığı ziyareti kapsamında AK Parti Batman İl Başkanı Diyaeddin Uçar'ı da makamında ziyaret etti.

Başkan Zolan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Batman İl Başkanı Uçar, bu süreçte Doğu ile batı arasında kardeşlik köprülerinin kurulmasını önemli olduğunu söyledi. Batman'ın sorunlarının giderilmesi adına Denizli Büyükşehir Belediyesinin tecrübelerini paylaşmasının önemli olduğunu söyledi.

Uçar devamla, "Batman belediyemiz kentin eksik kalmış tüm hizmetlerinin tamamlanması için diğer ilerdeki belediyelerden de yardım alması Batmanlılar adına sevindiricidir. Çünkü Batman halkı özlem duyduğu hizmetlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyor artık" şeklinde konuştu.

Batman için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Zolan ise, "Petrol kenti Batman'da olmaktan mutluluk duyuyoruz. Denizli olarak elimizden ne geliyorsa her türlü desteği vermeye hazırız." ifadelerini kullandı.

baskan-zolan,-ak-parti’yi-ziyaret-etti.jpg

Konuşmaların ardından Uçar, Zolan'a Petrol Kulesi maketi hediye ederken, Zolan ise Denizli'ye özgü cam sürahi hediye etti.

baskan-zolan,-ak-parti’yi-ziyaret-etti-001.jpg

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..
Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, yaptığı yazılı açıklamada, uzun ..
Batman'ın henüz şehirleşme anlamında hak ettiği noktada olmadığını beli..
Batman'da uyuşturucu satıcılığı yapanlara yönelik düzenlenen operasyond..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, özel bakıma muhtaç hastaların genel a..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=