Lütfen bekleyin..



Hamidi’den Beşiri Devlet Hastanesi açıklaması

28 Aralık 2016, 18:13 - Okunma: 3112

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Beşiri Devlet Hastanesi ile ilgili açıklamada bulunarak, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Beşiri Devlet Hastanesi ile ilgili açıklamada bulunarak, hayırlı olması temennisinde bulundu.

besiri-devlet-hastanesi.jpg

Hamidi, Beşiri için çok önemli bir yatırım olan Beşiri Devlet Hastanesinin hizmete girmesiyle Beşiri’nin güzel bir hizmete kavuştuğunu belirterek, “Beşiri Devlet Hastanesinin hizmete girmesiyle ilçemizin güzel insanları güzel bir hizmete kavuştular. İlçenin ihtiyacına cevap verebilecek donanım ve nitelikte olmasıyla, oldukça beğenilen bu konforlu sağlık tesisinin açılmasıyla hastalarımız başka merkezlere gitmekten de kurtulmuş oldu.” dedi.

besiri-devlet-hastanesi.jpg

Beşiri Devlet Hastanesi ile bilgi veren Hamidi, “2280 m2 kapalı alan üzerine kurulu olup, oturum alanı 785 m2’den oluşmaktadır. Bir bloktan oluşan olan sağlık tesisi 3 katlı olup, 15 yatak kapasiteyle hizmet verecektir. Ayrıca 2065 m2 otopark alanına sahiptir. Hastanede doğumhane, radyoloji, laboratuvar gibi üniteler bulunmaktadır. 24 saat acil sağlık hizmetinin sunulacağı hastanemizde genel cerrahi, iç hastalıkları, aile hekimi, kadın doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları branşlarında uzman hekimler poliklinik hizmeti vereceklerdir. Sağlık tesisimizde 5 pratisyen hekimin yanı sıra 1 diş tabibi ve yeterli sayıda sağlık personelleri görev yapacaklardır.” ifadelerini kullandı.

besiri-devlet-hastanesi-002.jpg

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da petrol sahasında elektrik akımına kapılan bir işçi ölürken 2 ..
DEM Partili Siirt Belediyesi, halkın büyük tepkisini çekecek bir karara imz..
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) talimatları doğrultusunda Batman Defterda..
Batman'da denetlenen 126 güzellik merkezinden 74'üne toplam 491 bin..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'da her geçen gün artan u..
Batman'da sıcakların giderek yükselmesi araçlarda klima kullanımını art..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=