Lütfen bekleyin..



Gençlerimizi bu zararlı alışkanlıklardan korumalıyız

01 Ocak 2017, 00:19 - Okunma: 2146

Bilinçli Gençler Sağlıklı Nesiller Projesi’nin tanıtım toplantısına katılarak bir konuşma yapan Batman Valisi Ahmet Deniz, “Madde Bağımlılığı”nın zararlarından gençlerimizi korumalıyız” dedi.

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ile Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) işbirliği ile "Ülkesine Katma Değer Katan Bilinçli ve Sağlıklı Gençlik ile Güzel Bir Geleceğe" projesinin tanıtım toplantısı İl Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapıldı.
Toplantıya; DİKA Dönem Başkanı Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, kamu kurum yöneticileri, Sivil Toplum Kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Batman'da madde bağımlısı 150 gencin rehabilite edilmesi amacıyla hayata geçirilen "Ülkesine Katma Değer Katan Bilinçli ve Sağlıklı Gençlik ile Güzel Bir Geleceğe“ projesi tanıtım toplantısında BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ve Vali Ahmet Deniz birer konuşma yaptılar.
 
Vali Deniz; İnsanlar üzerinde çok olumuz etkileri olan ve çağımızın önemli bir hastalığı olan “Madde Bağımlılığı”nın zararlarından kendimizi koruyabilmemiz için çok ciddi tedbirler almalıyız, özellikle gençlerimizi bu zararlı alışkanlıklardan korumamız gerekir. Bunun için hepimize düşen görev milli ve manevi değerlerine sahip, ülkesini ve bayrağını seven inançlı bir gençlik yetiştirmektir. Bilindiği üzere terör örgütlerin önemli finans kaynakları arasında uyuşturucu ve benzeri zararlı maddelerden elde ediyorlar ve çocuklarımızı zehirliyorlar. Terör örgütlerin faaliyet alanları azaldıkça uyuşturucu gibi zararlı maddelerin üretimi ve sevkiyatında önemli azalmalar olacağını belirten Vali Deniz, İlimiz sürekli iyi ve güzel işlerde ön planda olması gerekir. Terörle mücadelede ki kararlığımız ve elde ettiğimiz başarıyı uyuşturucu ile mücadelede de gösterileceğini ifade etti
 
DİKA Kalkınma Ajansı uzmanları tarafından hazırlanan Ülkesine Katma Değer Katan Bilinçli ve Sağlıklı Nesiller projesi ile ilgili yapılan sunumların ardından toplantı sona erdi.

bilincli-gencler-saglikli-nesiller-projesi.jpg

bilincli-gencler-saglikli-nesiller-projesi-001.jpg

bilincli-gencler-saglikli-nesiller-projesi-002.jpg
 

Kaynak: HÜR24 Haber

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
"Vakıflar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Peygamber Sev..
Batman'da düğünlerini yapan, Oslun ve İrtem aileleri, Gazze'de yaşa..
Yeşilay Batman Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte, sağlıklı yaşama ve ..
HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, siyonist işgal rejimi tarafından Kudü..
Cuma Hutbelerinde “Dua: Rabbimize Sığınmanın Sözlü İfadesi” konusu işlendi...
Batman'da ortaokul ve lise hafız öğrencileri 'Genç Nida Hafızlık Ya..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=