Lütfen bekleyin..



Yeşilyurt Bölge Başkanı Oldu

05 Ocak 2017, 22:13 - Okunma: 2937

TÜMSİAD Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, TÜMSİAD Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge başkanı ve Genel merkez yönetim kurulu üyeliğine getirilmesi nedeniyle veda ziyaretlerinde bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından daha önce açıklanan cazibe merkezlerinin hayata geçirilmesi ve bununla beraber Batman’ın sahip olduğu genç nüfus ve potansiyeli en verimli şekilde kullanılması amacıyla kendi içinde yeniden yapılanmaya giden TÜMSİAD Genel merkezi bölgeye yatırımcı çekmek ve var olan imkânları ilk ağızdan anlatmak için yeni bir yapılanmaya gitti. Bu nedenle Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt başarılı çalışmalarında dolayı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunan 14 ilden sorumlu Bölge Başkanlığına getirildi.

nezir-yesilyurt-002.jpg

Bu sebeple Yeşilyurt, Vali Ahmet Deniz, Rektör Abdulselam Uluçam başta olmak üzere kurum müdürleri ve STK temsilcilerine veda ziyaretlerinde bulundu. 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaf ziyar..
Beyaz eşya satıcıları, artan fiyatlar, azalan taksit seçenekleri ve alım gü..
Batman Belediye Başkan Vekili ve Vali Ekrem Canalp’in ev sahipliğinde, Dicl..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Tekstil Sanayi İş Adamları Derneğ..
Batman'da Tarım ve Orman Bakanlığı onayıyla kurulan Tarıma Dayalı Sera ..
HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, faizin toplumsal, ekonomik ve ahla..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=