Lütfen bekleyin..



Vali Deniz kan bağışında bulundu

05 Ocak 2017, 22:19 - Okunma: 2122

Kızılay tarafından yapılan açıklamada kan bağışlarında azalma yaşandığı belirtilmesi üzerine Batman Valisi kan bağışında bulundu.

Kızılay Batman Şube Başkanlığında yapılan açıklamada son günlerde iyice hissedilen kan bağışı yetersizliğinin ardından Batman Valisi Ahmet Deniz kan bağışında bulundu.

kan-bagisi.jpg

Yaptığı kan bağışı sonrası basına açıklamada bulunan Batman Valisi Ahmet Deniz, "Kan stoklarımızın düştüğüne dair Kızılay başkanımızda açıkladı. Kan bağışında bulunalım diye bizde buğun buraya geldik. Bütün vatandaşlarımıza çağrı yapmak istiyorum. Lütfen bu çağrıya uyalım. Ülkemizde bir kan ihtiyacı olduğu durumda da kanlarımızı bağışlayalım ki vatandaşlarımızın sıkıntısı olmasın. Olağanüstü durumda bir panik haline gelebiliyor. Bu defa insanlar yükleniyor ama bu da bizim toplumsal sorumluluk bilincinde hareket etmemiz gerekiyor. 15 Temmuzda tankın üzerine çıkıp ölümü göze alan cesaretli yürekli insanlarımız var. Bu millet olarak da bize yakışanda kan stoklarında bir an önce doldurmaktır."ifadelerini kullandı.

kan-bagisi-001.jpg

Kan bağışında bulunduktan sonra toplu kan bağışı için Kızılay önünde toplanan HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir ve beraberindekileri kutladı.  (İLKHA) 

kan-bagisi-002.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Bahar aylarının başlamasıyla beraber taze peynir üretiminin başladığını ifa..
Gençliğinde kıtlık olduğunu, çoğu şeyi bulmakta yoksun olduklarını ama huzu..
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...
10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" nedeniyle yaşadıkları sorunları ..
Batman'da bir kadın, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazze'y..
"Vakıflar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Peygamber Sev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=