Lütfen bekleyin..



Doğadaki kuşlar için ağaçlara yuva yapıldı

06 Ocak 2017, 20:35 - Okunma: 1972

Batman Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından doğadaki kuşlar için ağaç dallarına yuva yapılıp yem bırakıldı.

Batman Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü personeli tarafından, İl Müdürlük bahçesinde bulunan ağaçların üzerine soğuk kış günlerinde kuşların barınması için 30 adet kuş yuvası yapıldı, kuşlara kuş yem bırakıldı. 

Batman Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Muzaffer Özkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Gönül isterdi ki çetin kış şartlarında zor durumda kalan tüm canlılara ulaşabilelim. Biz bir kıvılcım yaratmak ve farkındalık oluşturmak istiyoruz. Kış mevsiminde hayvanların açlıktan ölmemeleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Buna yönelik biz de kurumumuzun bahçesinde bulunan ağaç dallarına kuşlar için 30 tane yuva yaptık. Bu kapsamda biz de elimizden ne geliyorsa az çok demeden kendi imkanlarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Özkan, duyarlı insanlar artıkça ekolojik denge sağlanabileceğine inandığını söyledi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da düzenlenen söyleşide çocuklar arasında yaygınlaşan akran ve s..
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, 2026 yılı hac ön kayıt ve kayıt yenileme iş..
Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, engelli bireylerin haklarına ..
Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü iş bir..
Batman'da Rus vatandaşı Natalia, İslam dinini seçerek Kelime-i Şehadet ..
Cuma Hutbelerinde “Hayâ: Allah’ın Emri, Fıtratın Gereği” konusu işlenecek...

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=