Lütfen bekleyin..



TÜMSİAD Batman’da Kamil Biçici Dönemi

07 Ocak 2017, 14:55 - Okunma: 2290

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şubesi'nde yapılan Olağan genel kurulda Başkanlığa Kamil Biçici seçildi.

TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt'un, TÜMSİAD Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge başkanı olmasının ardından tek listeyle gidilen seçaimde oyların tamamını alan Kamil Biçici’ye görevi devir etti.

Törende konuşan Nezir Yeşilyurt; 2011 yılından beri beraber çalıştıkları Kamil Biçici’ye görevi devir etmekten son derece memnun olduğunu, TÜMSİAD’ın yeni isimlerle daha da hareketleneceğini, ivme kazanacağını söyledi. TÜMSİAD olarak yaptıkları faaliyetlerle ilimizdeki KOBİ’lere yönelik yapmış oldukları çalışmalarla önemli mesafe kat ettiklerini, resmi kurum ve STK’larla birlikte sinerji yakaladıklarını ifade etti. Yeni görevinde Batman’ın daha iyi bir yere gelmesi konusunda aktif olarak çalışacağını bu vesileyle yeni Başkan Kamil Biçici’ye ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.

Daha sonra göreve yeni seçilen TÜMSİAD Şube Başkanı Kamil Biçici TÜMSİAD’ın Batman’da bugüne kadar yapılmayan ilklere imza attığını ifade ederek Nezir Yeşilyurt’a teşekkür etti. Biçici yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TÜMSİAD’ın vizyonuna uygun çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

“KOBİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

 Kamil Biçici; TÜMSİAD’ın Türkiye genelinde 15 binin üzerinde üyesi 57 şubesinin bulunduğunu hatırlatarak Batman’da ise 150 civarında üyelerinin olduğunu belirtti. ‘’Bu görev bir bayrak yarışı değil. Hedefimiz dava arkadaşlarımızla bu hizmeti daha ileriye başarılı bir şekilde götürmektir. Bayrağı daha yükseklere çıkartmak için ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bizimde sevdamız Batman, Türkiye ve İnsanlık içindir.  TÜMSİAD’ın amacı da ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Aldatan ve aldanan olmadan dürüstçe yolumuzda ilerleyeceğiz. Kuruluş amacımızdaki misyon ve vizyonumuzla çıktığımız bu yolda İnşaallah KOBİ’lerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Köklü bir Sivil Toplum Kuruluşu olan TÜMSİAD'ın, kente yol gösterici vazifesini bir adım daha ileri taşıyarak, Gönül birliği içerisinde hep birlikte yolumuzda ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da petrol sahasında elektrik akımına kapılan bir işçi ölürken 2 ..
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) talimatları doğrultusunda Batman Defterda..
Batman'da denetlenen 126 güzellik merkezinden 74'üne toplam 491 bin..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'da her geçen gün artan u..
Batman'da sıcakların giderek yükselmesi araçlarda klima kullanımını art..
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=