Lütfen bekleyin..



Belediye personellerine eğitim

12 Ocak 2017, 21:52 - Okunma: 1886

Batman Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği ortaklığıyla belediye personellerine 3 günlük eğitim verildi.

Batman Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği ortaklığıyla belediye personellerine Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerinde üç ayrı konuda eğitim verildi.

Belediye personellerinin daha iyi hizmet sunabilmeleri için ilk gün "Doğrudan Temin Yönetimi ve Hizmet Alımı İhalesi, İhalelerde Şikâyet ve Yasaklama", ikinci gün "İhale Yöntem ve Süreçleri, Şartname ve Sözleşme Hazırlanması ve Uygulanması", üçüncü gün ise "Devlet İhale Kanunu ve Uygulaması, EKAP İşlemleri" eğitimleri verildi.

İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Recep Demir, İçişleri Bakanlığı İç Denetim Birim Başkanı Tahir Tekin, Türkiye Belediyeler Birliği Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Azak ve Türkiye Belediyeler Birliği Uzmanı Cenk Kadıoğlu tarafından verilen eğitime İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü M. Şirin Yavuz, Destek Hizmetleri Müdürü M. Şerif Kalaycı, Fen İşleri Müdürü M. Sait Yel ve çok sayıda personel katıldı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da planlanan BatRay Hafif Raylı Sistem Projesi'nin 10 kilome..
Batman'daki STK'lar, Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde düzenlenen k..
Batman merkezli 23 ilde düzenlenen operasyonda 6 milyar TL'yi aşan bahi..
Batman gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 21 kişi yak..
Batman'da direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, hafif ticari aracıyl..
Batman'da parmağına sıkışan yüzük nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşa..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=