Lütfen bekleyin..



Batman Belediye Başkan Vekili'ne saldırı önlendi

14 Ocak 2017, 17:21 - Okunma: 2135

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Ersoy'a saldırı hazırlığında olduğu iddia edilen 2 PKK'li çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Batman Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Ertuğ Şevket Aksoy'a saldırı hazırlığı yaptığı iddia edilen bir PKK'li ile ona yardım eden ev sahibi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Aksoy'a saldırı için Bismil'den geldiği ileri sürülen 20 yaşlarındaki A. Y.'nin adresine alınan ihbar doğrultusunda baskın düzenlendi. Baskında söz konusu şüpheli ile ev sahibi H. Ç. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından hâkim karşısına çıkarılan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.  (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman–Beşiri kara yolunda, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği ..
Batman'da bahis faaliyetlerine yönelik düzenlenen operasyonda 11 şüphel..
Batman'da plakası belirlenemeyen bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye e..
Batman OSB yolu üzerinde, yolcu minibüsü ile bir tır'ın karıştığı trafi..
Batman'da Dünya Kudüs Haftası kapsamında Pazar günü "Miracımız Kud..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Miraç Kandili münasebetiyle yaptığı..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=