Lütfen bekleyin..



Halepliler yararına kermes

16 Ocak 2017, 00:23 - Okunma: 2102

Suriye'nin Halep kentinden göç edenler için başlatılan yardım kampanyaları Batman'da devam ediyor.

Batman'da Düşünce ve İnanç Platformu ve İHH öncülüğünde Suriye'ye yardım kermesi düzenlendi.

Suriye'nin Halep kentinden göç edenler için başlatılan yardım kampanyaları devam ediyor. Bu kapsamda Batman'da bir kermes açıldı.

"Halep'e Yol Açın, İnsanlık Ölmesin" kampanyası kapsamında Suriye için acil yardım merkezi açtıklarını belirten Batman İHH İnsani yardım Vakfı Başkanı Hüseyin Şansi, Diyarbakır Caddesi'nde açılan acil yardım toplama merkezinde 2 günlük gıda ve yemek kermesi açtıklarını, kermese katkı sunan herkese müteşekkir olduklarını ve tüm duyarlı vatandaşları kermese beklediklerini belirtti.

"Suriye için acil bir çağlı vardı, biz de Batmanlılar olarak elimizden gelen desteği vermeye geldik." diyen Beyazay Derneği Batman Şube Başkanı Ayla Işık, "Gerek İHH'nın ve gerekse diğer sivil toplum kuruluşlarının büyük bir katkısı oldu. Bu duyarlılığı gösteren bütün vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bizim ümmet olarak zor durumda olan Müslüman kardeşlerimiz için üstümüze ne düşüyorsa yardımcı olmamız lazım. Kardeşlerimiz dardayken ümmet olarak birbirimizin elini tutmamız lazım." dedi.  (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
‘30 Haziran Emekliler Günü’ vesilesiyle bir mesaj yayımlayan HÜDA PAR Batma..
Yaz aylarında artan boğulma vakalarının önüne geçmek isteyen DSİ, Batman Ba..
Batman'da Toplum Sağlığı Merkezi ÇEKÜS birimi tarafından, Aile ve Sosya..
Batman Belediyesi tarafından Kanatlı (Tayyarê) Köyü bölgesinde yapımı süren..
Cuma Hutbelerinde “Kamu Hakkı Dokunulmazdır” konusu işlendi.
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, yaz Kur'an kursları öncesi yaptığı açık..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=