Lütfen bekleyin..



Belediye sayaç donmalarına karşı uyardı

31 Ocak 2017, 21:34 - Okunma: 1882

Batman Belediyesi, kış aylarında yaşanan sayaç ve abone şube yolu donmalarına karşı vatandaşları uyardı.

Batman Belediyesi, kış aylarında yaşanan sayaç ve abone şube yolu donmalarına karşı vatandaşları uyararak, donmaya karşı gerekli tedbirlerin alınmasını, su sayaçları ve su tesisatının donmaya karşı izole edilmesini, donan sayaçlar olursa hiç müdahale edilmeden belediye yetkililerine bildirilmesi gerektiğini belirtti.

Hava sıcaklıklarının düşmesi nedeniyle abonelerin sayaçlarını, tesisatlarını ve tatlı su çeşmelerini iyi korumaları gerektiğini vurgulayan Belediye yetkilileri sayaçların ve çeşmelerin iyi korunmaması durumunda abonelerin sıkıntıya düşebileceğini açıklayarak böyle bir sorunun ortaya çıkması durumunda ise müdahale edilmeden Belediye yetkililerine olayın bildirilmesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, dört yıllık..
Batman Belediyesi, kent ulaşımını uzun vadeli ve bilimsel bir yaklaşımla el..
Batman'da ekmek fiyatı ve gramajlarında yapılan yeni düzenlemenin ardın..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Pazar günü yapılacak seçim öncesi..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı ve başkan adayı Mehmet Sıd..
500 bin sosyal konutu kapsayan Yüzyılın Konut Projesi kapsamında Batman'..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=