Lütfen bekleyin..



Yasin Börü Davası Ertelendi!

15 Şubat 2017, 14:32 - Okunma: 2086

6-7 Ekim olaylarında Diyarbakır'da, PKK’lıların katlettiği Yasin Börü ve arkadaşlarının katil zanlılarının yargılandığı davanın 13’üncü duruşması 22 Mart'a ertelendi.

6-7 Ekim olaylarında Diyarbakır'da, PKK’lıların katlettiği Yasin Börü ve arkadaşlarının katil zanlılarının yargılandığı davanın 13’üncü duruşmada mahkeme heyeti, kararı açıklamak üzere duruşmayı 22 Mart'a ertelendi.

Saat 10.00’da başlayan 13’nci duruşmaya tutuklu sanıklar, müşteki ve müdafi avukatlar ile şikayetçiler katıldı.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına ve kararı açıklamak üzere bir sonraki duruşmayı 22 Mart'a erteledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Kul Hakkı Ateşten Gömlektir” konusu işlendi.
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, toplumda manevi..
Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde yürüttüğü Komşum Projesi kapsamında Ba..
Batman'da düzenlenen söyleşide çocuklar arasında yaygınlaşan akran ve s..
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, 2026 yılı hac ön kayıt ve kayıt yenileme iş..
Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, engelli bireylerin haklarına ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=