Lütfen bekleyin..



Yasin Börü Davası Ertelendi!

15 Şubat 2017, 14:32 - Okunma: 2057

6-7 Ekim olaylarında Diyarbakır'da, PKK’lıların katlettiği Yasin Börü ve arkadaşlarının katil zanlılarının yargılandığı davanın 13’üncü duruşması 22 Mart'a ertelendi.

6-7 Ekim olaylarında Diyarbakır'da, PKK’lıların katlettiği Yasin Börü ve arkadaşlarının katil zanlılarının yargılandığı davanın 13’üncü duruşmada mahkeme heyeti, kararı açıklamak üzere duruşmayı 22 Mart'a ertelendi.

Saat 10.00’da başlayan 13’nci duruşmaya tutuklu sanıklar, müşteki ve müdafi avukatlar ile şikayetçiler katıldı.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına ve kararı açıklamak üzere bir sonraki duruşmayı 22 Mart'a erteledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Aile: Güven, Sadakat ve Merhamet Yuvası” konusu işlendi...
Ailenin toplumların temel yapı taşı olduğunu belirten Nisanur Dergisi Yazar..
Batman'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, siyonist işgal re..
İDEV Batman Temsilcisi Mehmet Emin Sütçü, aile yapısındaki çözülmenin toplu..
Batman’da bisikleti çalınan gazete dağıtıcısı Murat Yurtsever’e HÜDA PAR Ba..
Batman Üniversitesi'ndeki dört öğrenci topluluğu, Batı Raman Kampüsü..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=