Lütfen bekleyin..



Hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı

21 Şubat 2017, 14:32 - Okunma: 1933

Batman'da son zamanlar yaşanan hırsızlık olaylarında yönelik yapılan çalışmalar kapsamında hırsızlık yaptığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Batman genelinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak çalışmalar kapsamında hırsızlık şüphelisi bir kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan açıklamada, "Çeşitli tarihlerde Batman'da bulunan işyerlerinden bir adet Laptop bilgisayar ve çeşitli malzemelerin çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs, 20 Şubat gece yarısı bir ikametten meydana gelen bir adet Laptop bilgisayar ile bir adet cep telefonu çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs, görevlilerimizin yapmış oldukları çok yönlü ve kapsamlı çalışmalar neticesi yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Şahıslar alınan ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edilmişlerdir."denildi. (İLKHA)  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun, Cumhuriyet ve Şirinevler m..
Batman Valiliği Bilgi İşlem Müdürlüğü İnternet Kafe Denetim Komisyonu taraf..
Batman Havalimanı, uçuş emniyetini tehdit eden ve ciddi maddi kayıplara yol..
HÜDA PAR, Türkiye’de çifte vatandaş siyonistlerin yargılanmasını öngören ka..
Batman'da düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 38 milyon TL o..
Batman'da aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, hak..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=