Lütfen bekleyin..



ASKON’dan Mağdur Ailelere Anlamlı ziyaret

27 Şubat 2017, 21:31 - Okunma: 2061

Nusaybinli mağdur aileleri ziyaret eden ASKON yönetici ve üyeleri, anlamlı bir kardeşlik örneği gösterdi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) üyelerinden oluşan 25 kişilik iş adamı, Mardin Kardeşlik ve Dayanışma Platformu’nun daveti üzerine Nusaybin’de mağdur olmuş ailelerle bir araya geldi.

askon’dan-magdur-ailelere-anlamli-ziyaret-001.jpg

ASKON Genel Başkan Yardımcısı Sıtkı Abdullahoğlu, ASKON Batman Şube Başkanı M.Selman Nasıroğlu'nun da aralarında olduğu 25 kişilik iş adamı grubu, Nusaybin’i ziyaret etti.

Özellikle evleri tahrip olmuş, evleri yıkıldığı için kent merkezinde farklı mahallelerde ikamet eden aileleri ziyaret eden ASKON üyeleri, ailelerin sorunlarını dinleyerek dayanışma gösterdi.

“Paylaşım Arzusuyla Buraya Geldik”

ASKON Batman Şube Başkanı M.Selman Nasıroğlu, Nusaybinli kardeşlerimizle dayanışma amacıyla ilçeye geldiklerini söyledi. Başkan Nasıroğlu, “Genel merkezimizin organize ettiği kardeş aile programı kapsamında, sıkıntı içerisinde olan insanlarla küçük de olsa bir paylaşım yapmak arzusuyla buraya geldik. Bir nebze Nusaybin'de yaşayan kardeşlerimizin  sıkıntılarına derman olmak için onları yalnız bırakmadık. İnşallah buradaki insanlar da kısa sürede sıkıntılarından kurtulurlar. Daha huzurlu daha mutlu günlere hep birlikte erişmişi oluruz” dedi.

askon’dan-magdur-ailelere-anlamli-ziyaret.jpg

“Bu Kardeşlik Köprüsünün Devamını Diliyoruz”

Ailelerin ziyaretten çok memnun kaldığını dile getiren Nasıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:  “ASKON iş adamlarının İstanbul'dan Mardin'e gelip mağdur ailelere ziyaret ederek nakdi yardımda bulunmaları bizi memnun etti. Aileler çok memnun kaldılar. Bu kardeşlik köprüsünün devamını diliyoruz.”

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=