Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR’dan BM-GYC'ye ziyaret

02 Mart 2017, 22:02 - Okunma: 2130

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve beraberindeki heyet, BM-GYC’ye “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Dursun ve beraberlerindeki heyet, kısa adı BM-GYC olan Batman Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti'nin yeni başkan ve yönetimine “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Şahin ve HÜDA PAR il teşkilatı yöneticilerini BM-GYC Genel Başkanı Mehmet Şah Ayaz, Veysi Demir, Recep Okuyucu ve cemiyet üyeleri ağırladı.

huda-par’dan-bm-gycye-ziyaret-002.jpg

Samimi bir ortamda gerçekleşen ve karşılıklı görüş alış-verişinde bulunulan ziyarette; Şahin, BM-GYC yeni yönetiminin hayırlı olması ve güzel hizmetlerin yapılması temennisinde bulundu.

Şahin, Batman’ın huzur ve selameti için ve halkın faydasına olacak faaliyetleri desteklediklerini belirterek, “Bu halka hizmet edecek adımlar için kimden ne geliyorsa yapmalıdır. BM-GYC yönetiminin de bunun bilincinde olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Basının önemine değinen Şahin, “Basın bugünkü dünya şartlarında çok önemli bir erktir. Bu mesleği icra edenlerin adaleti ölçü almaları gerekir. Aksi halde mağduriyetler oluşabilir” ifadelerini kullandı.

huda-par’dan-bm-gycye-ziyaret-001.jpg

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ayaz da, HÜDA PAR heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Cemiyet hakkında bilgi veren Ayaz, amaçlarının Batman basınını hak ettiği yere getirmek olduğunu söyledi.

Şahin’in görüşlerine katıldıklarını belirten Ayaz, basın olarak halka hizmet noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını ve toplumda kardeşlik ve huzurun tesis edilmesini istediklerini ifade etti.

Ziyaret karşılıklı iyi temenniler ile sona erdi

.huda-par’dan-bm-gycye-ziyaret.jpg

 

 

Kaynak: HÜR24 Haber

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=