Lütfen bekleyin..



Yolcu otobüsünde esrar yakalandı

07 Mart 2017, 23:28 - Okunma: 1913

Batman’da bir yolcu otobüsünde yolculuk yapmak isteyen küçük yaştaki bir yolcunun kolisinde 10 kilogram esrar ele geçirildi.

Batman’da bir yolcu otobüsü ile İstanbul'a gitmek isteyen küçük yaştaki bir kişinin yanındaki kolide 10 kilo 200 gram esrar ele geçirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bugün Batman otogarından özel bir seyahat firmasıyla İstanbul iline gitmek için araca binmek isteyen yaşı küçük şahsın yanında götürmek istediği kolinin seyahat firması görevlileri tarafından yapılan kontrollerinde kolinin içerisine saklanmış vaziyette uyuşturucu esrar maddesi olduğu ihbarının alınması üzerine Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmada uyuşturucu esrar maddesinin ağırlığının 10 kilo 200 gram olduğu tespit edilmiştir."denildi.

Açıklamada, ele geçirilen uyuşturucu madde ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan küçük yaştaki şahıs hakkında adli işlemler başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda ev, ar..
Batman'da çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalanarak cezaevine teslim..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde "Kampüs İntifadası Çadır N..
Batman'da geçtiğimiz hafta bir kişinin öldüğü, biri bebek 3 kişinin de ..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, CHP'nin Grup Başkan Vekili Gökhan G..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=