Lütfen bekleyin..



Belediyeden öğrencilere moral

11 Mart 2017, 21:40 - Okunma: 2782

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)’nda öğrencilerimizin “sınavlarına geç kalmaması”, “adres sormak için vakit kaybı yaşamaması” için Batman Belediyesi ön tedbir aldı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)’de öğrencilerin sınavlarına geç kalmaması ve adres sormak için vakit kaybı yaşamaması için Batman Belediyesi olarak ön tedbir alındığı belirtildi.

Öğrencilerin geleceğini belirleyecek olan fakat hayatlarının son sınavı olmayacak YGS sınavına sorunsuz ulaşımlarını sağlamak amacıyla İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne talimat veren Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, sınava girecek öğrencilerimize destek olmayı amaçladıklarını belirterek: “12 Mart 2017 Pazar günü yapılacak olan YGS sınavına girecek öğrencilerimiz, sınav giriş belgelerini göstermeleri durumunda, sınavın bir gün öncesinde (Cumartesi günü) ve sınavın yapılacağı Pazar günü öğrencilerimiz için tüm otobüslerimiz ücretsiz olarak hizmet verecektir. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Ailenin korunmasına yönelik aylık eğitimler veren İdeal Eğitim Vakfı (İDEV)..
İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürünün, öğrencisinin silahlı saldı..
Batman'da bir öğretmenin görevi başındayken bir öğrenci velisi tarafınd..
Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün her yıl gerçekleştirdiği "Genç Nida Ku..
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=