Lütfen bekleyin..



Feci Kaza: 10 Yaralı

11 Mart 2017, 22:17 - Okunma: 1938

Batman-Hasankeyf Karayolu'nda budama yapmak için köye giden bir ailenin bulunduğu dolmuşun yoldan çıkmasıyla meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Batman'da bağ budaması yapmak için köye giden bir ailenin bulunduğu dolmuşun yoldan çıkmasıyla meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bağ budaması için Batman'dan Gercüş ilçesine bağlı Ulaş (Zeliyê) köyüne gitmekte olan Mehmet Emin Yelboğa'nın kullandığı 72 DH 644 plakalı dolmuş, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

Şarampolden aşağı inen minibüste bulunan Mehmet Şahin (67) kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Halil, İbrahim, Zeynep, Hüseyin ve Fatma Kardaş ile Mehmet Ali Irmak, Murat Tan, Mehmet Emin Yelboğa ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Yaralılar, kaza yerine çağrılan ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi ve bazı özel hastanelere kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Murat Tan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da petrol sahasında elektrik akımına kapılan bir işçi ölürken 2 ..
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) talimatları doğrultusunda Batman Defterda..
Batman'da denetlenen 126 güzellik merkezinden 74'üne toplam 491 bin..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'da her geçen gün artan u..
Batman'da sıcakların giderek yükselmesi araçlarda klima kullanımını art..
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=