Lütfen bekleyin..



Şahin’den “Avukatlar Günü” mesajı

04 Nisan 2017, 21:11 - Okunma: 2009

“5 Nisan Avukatlar Günü” nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, avukatların çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini belirtti.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin “5 Nisan Avukatlar Günü” nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Adaletin, yüce dinimiz İslam'ın en temel ilkelerinden olduğunu belirten Şahin, “Adalet, yüce dinimiz İslam'ın en temel ilkelerindendir. Rabbimiz, bizlere her işte adaleti esas almayı ve aleyhimize bile olsa adil davranmayı emretmektedir.” dedi.

Hukukun ve gerçek adaletin tesis edilmesinde asıl unsur olan avukatların, bireylerin haklarının savunulması ve adaletin esas alınması konusunda önemli bir görev icra ettiğine işaret eden Şahin şöyle devam etti: “Hukukun üstünlüğünü ayakta tutmak için çok önemli bir sorumluluk üstlenen avukatlarımızın çalışma şartlarının mevcut durumdan daha iyi bir hale getirilmesi, verimliliklerini ve toplumun yargıya olan güvenirliliğini artıracaktır.”

Şahin açıklamasını sonunda şu ifadelere yer verdi: “Bu düşüncelerle, gerçek adaletin tesisi yolunda gayret sarf eden tüm avukatlarımızın '5 Nisan Avukatlar Günü'nü tebrik eder, meslek hayatlarında başarılar dilerim.” 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Yaz aylarında artan boğulma vakalarının önüne geçmek isteyen DSİ, Batman Ba..
Batman'da Toplum Sağlığı Merkezi ÇEKÜS birimi tarafından, Aile ve Sosya..
Batman Belediyesi tarafından Kanatlı (Tayyarê) Köyü bölgesinde yapımı süren..
Cuma Hutbelerinde “Kamu Hakkı Dokunulmazdır” konusu işlendi.
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, yaz Kur'an kursları öncesi yaptığı açık..
Batman Valisi Ekrem Canalp, trafik kazasında hayatını kaybeden Batman Müze ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=