Lütfen bekleyin..



Son Teravih'te halk camilere akın etti

16 Temmuz 2015, 11:29 - Okunma: 2913

Ramazan ayının son teravih namazını kılmak isteyen Batmanlı kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocuklar camilere akın etti.

Ramazan ayının son Teravih Namazı tüm İslam âleminde olduğu gibi Batman'da da büyük coşkuyla kılındı. Batman'da teravih namazını kılmak isteyen kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocuklar camilere akın etti.

Şehrin büyük camilerinden olan Ulu Camii ve Şevket Başak Camii başta olmak üzere Teravih Namazı için gelen insanlarla doldu taştı. Camiyi dolduran Müslümanlar, Ramazanın sona ermesinin üzüntüsü ve bayrama kavuşmanın mutluluğunu bir arada yaşadıklarını söylediler.

Son teravih için camileri dolduran Müslümanlar arasında çocukların da çokluğu dikkat çekti.

Son Teravihten sonra bugün tutulacak oruçlarla Ramazan ayı sona erecek.(İLKHA)

 











Etiketler : teravih, ramazan
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Kamu Hakkı Dokunulmazdır” konusu işlendi.
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, yaz Kur'an kursları öncesi yaptığı açık..
Batman Valisi Ekrem Canalp, trafik kazasında hayatını kaybeden Batman Müze ..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'nda yürütülen keşif çalışmala..
Batman'da Çölyak hastalarına özel glütensiz ekmek ve gıda kolileri evle..
İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Mehmet Ali Altun, evliliklerin günümüzde zorluk..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=