Lütfen bekleyin..



200 MİLYON TL'LİK EĞİTİM YATIRIMI

15 Nisan 2017, 23:29 - Okunma: 1876

Batman'da yapımı devam eden bazı okulları inceleyen Vali Ahmet Deniz, eğitim alanında yaklaşık 200 milyon TL'lik yatırımın devam ettiğini belirtti.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Sağlık ve Bayındır mahallelerinde yapımı devam eden Turgut Özal Ortaokulu ile Bayındır Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında Vali Deniz'eBatman Valisi Ahmet Deniz eşlik etti.

Okulların inşaatlarını gezen Deniz, yapımı devam eden 24 derslikli 2 okulun inşaatını yerinde inceleyerek, inşaatların yapımı ve tamamlanma süreciyle ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra bunların projelerine uygun olarak tamamlanması talimatı verdi.

İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Deniz, 2017 yılında eğitim alanında yaklaşık 200 milyon TL'lik yatırımın devam ettiğini belirtti. Deniz, "Milli Eğitim Bakanlığının 2019 yılına kadar hedeflediği normal eğitime geçebilmemiz için bu yıl 428 derslik yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimizin en iyi koşullarda eğitim görebilmesi için tüm imkânları seferber ediyoruz." dedi.

Daha sonra mahallede oynayan çocuklarla ilgilenen Deniz, kendilerine kitap hediye etti. Sanat Sokağı'ndaki bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelen Deniz, hizmetlerde halkın memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini söyledi.

Amaçlarının en sağlıklı ve verimli biçimde hizmet ulaştırmak olduğuna değinen Deniz, "Çocukların ve gençlerin daha iyi eğitim alabilmeleri için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Huzurumuz olduğu müddetçe yapılacak çalışmalarda daha fazla başarı sağlanacaktır. Birlik ve beraberlik her şeyden önemlidir. Son dönemlerde gerek iç ve gerekse dış odaklı bazı güçler ülkeye karşı aleni bir şekilde saldırıda bulunuyor. Birlik ve beraberliği hedef alan güçlerin saldırılarına karşı dik durulması gerekiyor." şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da petrol sahasında elektrik akımına kapılan bir işçi ölürken 2 ..
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) talimatları doğrultusunda Batman Defterda..
Batman'da denetlenen 126 güzellik merkezinden 74'üne toplam 491 bin..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'da her geçen gün artan u..
Batman'da sıcakların giderek yükselmesi araçlarda klima kullanımını art..
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=