Lütfen bekleyin..



MÜSİAD: Miletimizin kararı ülkemize hayırlı olsun

17 Nisan 2017, 18:51 - Okunma: 2020

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Özdemir, "Milletimiz vatandaşlık görevini yaparak sandığa gitti ve ülkesi için en doğru olduğuna inandığı şekilde oyunu kullandı." dedi.

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği MÜSİAD Batman Başkanı Suad Özdemir, Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişi sağlayan Anayasa Referandumunun sonucuna ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
Daha güçlü bir Türkiye için milletin üzerine düşeni yaptığını ve sandıkta kararını açıkladığını belirten Özdemir;
“Milletimiz vatandaşlık görevini yaparak sandığa gitti ve ülkesi için en doğru olduğuna inandığı şekilde oyunu kullandı. Sandıktan hangi karar çıkarsa çıksın, bunun milletimizin kararı olacağını vurgulamıştık. Dolayısıyla; yenen veya yenilen, kazanan veya kaybeden yok. Bu kararın tek kazananı milletimizdir. Milletimiz geleceğine sahip çıktı ve istikrar ve güven için sistem değişikliğine “Evet” dedi. Milletin kararına saygı duyuyor ve teşekkür ediyoruz.
Bu referandumda da, kayda değer herhangi bir olayın yaşanmaması, referanduma katılım oranının çok yüksek bir oranda gerçekleşmesi, ülkemiz adına, önemli kazanımlarımızdandır.
Önümüzde, Uyum Yasaları, AB öncelikli olmak üzere Uluslarası İlişkiler, Kamu Personel Reformu, Seçim ve Siyasi Partiler yasası gibi önemli gündem maddeleri var. Ekonomi, en önemli gündem maddelerimizden olmaya devam edecek.
Bugünden sonra, İşlerimize daha fazla odaklanacağız. Üretmeye ve güçlenmeye koşar adımlarla devam etmek en önemli önceliğimiz. Miletimizin kararı ülkemize hayırlı olsun.

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir adrese yapıl..
Batman'da pikniğe gittiği belirtilen bir otomobil, sürücüsünün direksiy..
Batman Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleşt..
Van'dan Batman'a uyuşturucu sevkiyatı yapmak isteyen şüpheli, janda..
Batman'da aylar süren su kesintileri sert tepki gösteren mahalle sakinl..
Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Batman Cumhuriyet Başsavcısı ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=