Lütfen bekleyin..



El bombası ele geçirildi

24 Nisan 2017, 18:26 - Okunma: 1990

Batman'ın Gercüş ilçe kırsalında PKK'ya yönelik operasyonlarda taşlar arasına gizlenmiş fıçı içerisinde bir adet savunma tipi el bombası ele geçirildi.

Batman'da PKK'ya yönelik operasyonlarda fıçı içerisinde savunma tipi el bombası ele geçirildi.

Batman'ın Gercüş ilçe kırsalında PKK'ya yönelik operasyonlarda taşlar arasına gizlenmiş fıçı içerisinde bir adet savunma tipi el bombası ele geçirildiği bildirildi.

Valilik tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Alınan istihbari bilgiler sonrasında 23 Nisan 2017 tarihinde Gercüş ilçesi sorumluluk bölgesinde bulunan Poyraz Tepe ve Geliyaraş sırtları bölgesinde faaliyet gösteren BTÖ mensuplarının kış üslenme bölgelerini tespit etmek, etkisiz hale getirmek, varsa sığınak, barınak ve depo alanlarını tespit edip imha etmek maksadıyla icra edilen operasyon faaliyetlerinde arazide taşlar arasına gizlenmiş 200 litrelik fıçı içerisinde bir savunma tipi el bombası ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamada, Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile bulunan malzemelerden delil niteliğinde olanlara incelenmek üzere el konulduğu, diğer malzemelerin ise yerinde imha edildiği kaydedildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, dört yıllık..
Batman Belediyesi, kent ulaşımını uzun vadeli ve bilimsel bir yaklaşımla el..
Batman'da ekmek fiyatı ve gramajlarında yapılan yeni düzenlemenin ardın..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Pazar günü yapılacak seçim öncesi..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı ve başkan adayı Mehmet Sıd..
500 bin sosyal konutu kapsayan Yüzyılın Konut Projesi kapsamında Batman'..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=