Lütfen bekleyin..



Komela İslami'den HÜDA PAR'a ziyaret

28 Nisan 2017, 12:42 - Okunma: 2172

Kürdistan Komela İslami Partisi Gençlik Kollarından oluşan bir heyet, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığını ziyaret etti.

Peygamber Sevdalıları Platformunun pazar günü "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temasıyla düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinliğine katılmak üzere Diyarbakır'a gelen Kürdistan Komela İslami Partisi Gençlik Kolları heyetinin çevre illere yönelik ziyaret programları devam ediyor.

Programları kapsamında Batman'a gelen heyet, HÜDA PAR İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette Komela İslami Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Dr. Bestoon Hama Salih, Duhok İl Başkanı Abdülbari Emin'in yer aldığı heyeti, HÜDA PAR GİK Üyesi İsa Aydın, İl Başkanı Davut Şahin, İlçe Başkanı Ömer Faruk Dursun ve parti teşkilatı karşıladı.

HÜDA PAR GİK Üyesi Aydın, parti olarak yaptıkları çalışmaları hakkında heyeti bilgilendirdi. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, heyet de partililere Irak Kürdistanı'nda yürüttükleri çalışmalarından bahsetti.

Irak'ta yaptığı çalışmalar dolayısıyla Komala İslami'yi tebrik ettiklerini söyleyen Aydın, "Kardeşlerimiz Irak Kürdistanı'ndan Mamoste Ali Bapir'in önderlik yaptığı Komala İslami Partisi'ndendirler. Gençlik Kolları Genel Başkanı ve onların yardımcıları beraber çalıştığı il, ilçe sorumlularıdır. Her biri değişik bölgelerdendir. Aynı zamanda aralarında Komala'nın GİK üyeleri var. Biz 2011 tarihinden bu yana gidip geliyoruz. Tüm kardeşlerimizle ilişkilerimiz var. Kardeşlik hukuku çerçevesinde bizleri ziyaret ettiler." dedi.

Komela İslami Partisi'nin, Diyarbakır'da pazar günü yapılacak Kutlu Doğum etkinliği öncesi kendilerini ziyaret ettiğini dile getiren Aydın, "HÜDA PAR'ın kuruluş amacı ümmetin vahdeti noktasında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasıdır. Dünyadaki tüm İslami hareketler ve partiler bir araya gelip güçlerini birleştirerek ümmet coğrafyasındaki işgalin, zulmün, akan kanın son bulması için bir varlık ortaya koymalıdırlar.  Sorunlarımızı kendi içimizde halletmemiz gerekir. HÜDA PAR olarak kardeşlik çerçevesi içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz inşallah." diye konuştu.

Heyet Başkanı Dohuk İl Başkanı Abdülbari Emin, Diyarbakır'da yapılacak Kutlu Doğum etkinliğine katılmak üzere Türkiye'ye geldiklerini belirterek, bu kapsamda Batman'da da HÜDA PAR İl Başkanlığını ziyaret ettiklerini ifade etti.

Allah'tan, Peygamber Sevdalıları Platformunun çalışmalarını bereketlendirmesini dilediklerini belirten Emin, Hz. Peygamber'i tanıtma ve anlatmaya çalışmalarındaki gayret ve çabalarından dolayı platforma teşekkür etti.

HÜDA PAR ziyareti sonrası Batman Umut Kervanı Derneğini ziyaret eden heyet, derneğin genel başkan yardımcıları Ramazan Doğu ve Masum Ayyıldız tarafından karşılandı.

Umut Kervanı'nın hizmet binasını gezen heyet, derneğin çalışmaları hakkında da bilgi aldı. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

STK'lardan Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğine destek


STK'lardan Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğine destek

STK'lardan Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğine destek

STK'lardan Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğine destek

STK'lardan Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğine destek

STK'lardan Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğine destek

STK'lardan Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğine destek

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=