Lütfen bekleyin..



Batman’da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

17 Temmuz 2015, 15:50 - Okunma: 1925

Batman Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde kentteki kamu görevlileri, siyasiler ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Batman Valisi Azmi Çelik, bu gün saat 10.00'da Yeni İl Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı.

Vali Çelik, burada kentteki kamu görevlileri, siyasiler ve STK temsilcilerinin bayramını kutladı.

Vali Çelik İl Kültür Merkezi girişinde kendisini karşılayan çocukların bayramını kutlayarak bayram harçlığı olarak çocuklara 5'er TL verdi.

Çelik, ardından davetlileri dolaşarak tek tek bayramlarını kutladı, onlarla kısaca sohbet etti.

Bayramlaşma töreni Vali Çelik’in yanı sıra,  AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Baro Başkanı Ahmet Sevim, askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Bayramlaşma töreninin ardından konuşan Vali Çelik, huzurlu bir Ramazan ayını geride bıraktıklarını söyledi. Çok büyük bir sevinç ve umutla Ramazan Bayramını kutlamaya başladıklarını belirten Çelik, “Öyle zannediyorum ve inanıyorum ki, ramazan ve akabinde birlikte kutladığımız Ramazan Bayramı ilerleyen günlerde ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlara, barışa ve birlikteliğe vesile olacak. Bu vesileyle bütün Batmanlı hemşerilerimizin Ramazan Bayramlarını canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah sağlıklı ve huzurlu bir gelecek Batman ile birlikte ülkemize gelecek.” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik etti. İslam coğrafyasında yaşanan zulümlere dikkat çeken Özdemir, bu gibi günlerin coğrafyaya huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

 

Etiketler : resmi bayramlaşma
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da petrol sahasında elektrik akımına kapılan bir işçi ölürken 2 ..
DEM Partili Siirt Belediyesi, halkın büyük tepkisini çekecek bir karara imz..
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) talimatları doğrultusunda Batman Defterda..
Batman'da denetlenen 126 güzellik merkezinden 74'üne toplam 491 bin..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'da her geçen gün artan u..
Batman'da sıcakların giderek yükselmesi araçlarda klima kullanımını art..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=