Lütfen bekleyin..



Batman “Kardeşlik Turnuvası” sona erdi

25 Mayıs 2017, 18:20 - Okunma: 29169

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları tarafından gençler arasında düzenlenen “Kardeşlik Turnuvası” sona erdi.

HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları tarafından “Kardeşlik Turnuvası” temasıyla düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Gençlerin kurduğu 30 takımın yarıştığı futbol turnuvasında son karşılaşma yapıldı.

Final maçını izlemeye HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, HÜDA PAR Gençlik Kolları Genel Başkanı İlyas Kaya, İstişare Kurulu Üyesi M. Emin Doğru, HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir, Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin, STK temsilcileri ve halk katıldı.

Turnuvanın final maçı Ustalar Spor ile Aslanlar Spor arasında yapıldı. Yapılan mücadele sonrası “Kardeşlik Turnuvası” birinciliğini Ustalar Spor alırken ikinciliği de Aslanlar Spor aldı.

Turnuva sonunda birinci takıma madalya ve 8 adet çeyrek altın, ikinci takıma ise madalya ve 8 adet krampon hediye edildi. Turnuva boyunca maçlarda hakemlik yapan 3 hakeme de plaket verildi. Ayrıca birinci takıma İl Başkanı Davut Şahin tarafından kupa verildi.   

Düzenlenen turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes İmir, bu etkinliği düzenlemelerindeki amacın gençler arasında kardeşliği pekiştirmek olduğunu belirtti.

İmir, “Turnuvamıza 30 takım başvurdu. Bugün maçlarımızın finalini oynadık. Öncelikle 30 takım içerisinde finale kalıp şampiyon olan Ustalar Spor’u tebrik ediyorum. Bu turnuvayı yapmamızdaki amaç, sadece kupa verip ödülle geçiştirmek değil. Amacımız, Batman’daki gençler arasında bir muhabbet oluşturmak. Aradaki kardeşliği pekiştirmekti. Bir nebze de olsa bunu yapmışsak ne mutlu bizlere, amacımız buydu. HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları olarak bundan sonra da bu tür çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Turnuvanın final maçına katılan HÜDA PAR Gençlik Kolları Genel Başkanı İlyas Kaya, gençliğin sahip olduğu enerjiyi müspet yönde kullanması için alternatiflerin üretilmesi gerektiğini belirtti.

Gençlik döneminin insanın en aktif olan dönemi olduğunu ifade eden Kaya, “Bu dönemde fikirsel olgunlaşmanın yanında bedensel gelişim de çok önemlidir. Batman Gençlik Kollarımıza, böylesi güzel bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvaya katılım gösteren tüm kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Doğrusu spor, sağlıklı yaşamanın anahtarıdır. Eğer sporu doğru olarak kullanırsak hem dünya hem de ahiretin müjdecisi olur. Spor, insanlarla kaynaşmak için bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekiyor.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gaz..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin r..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=