Lütfen bekleyin..



Zabıtadan Dilenci Operasyonu

05 Haziran 2017, 15:42 - Okunma: 1960

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında halkın dini duygularını sömürenlere karşı savaş açtı.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında halkın dini duygularını sömürenlere karşı savaş açtı.

Haziran ayının ilk gününde yapılan operasyonlar aralıksız devam ediyor.

Cami önlerinde bekleyen ve dilencilik yaparak halktan haksız kazanç elde etmek isteyenleri tespit eden Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, aralarında çocukların da bulunduğu 26 kişiyi gözlem altına aldı.

Malatya'dan geldikleri tespit edilen 3 kişi ile Suriye uyruklu vatandaşların üzerindeki paralara el koyun Zabıta ekipleri, 3 dilenciye 109 TL idari para cezası uyguladı.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ramazan ayı boyunca halkın dini duygularını sömüren ve onlara rahatsızlık veren dilencilere göz açtırılmayacağı ifade edildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, hak..
Batman'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ..
Batman Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, il genelinde faaliyet gösteren aka..
Batman'daki sivil toplum kuruluşları, HAMAS ile siyonist işgal rejimi a..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Elma Sokağı..
Batman'da park halindeki bir araçta çıkan yangın, çevrede paniğe neden ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=