Lütfen bekleyin..



Batman'daki saldırılara ilişkin Valilik açıklama yaptı

09 Haziran 2017, 16:00 - Okunma: 2014

Batman Valiliği, Kozluk'ta gerçeklesen silahlı ve bombalı saldırıda bir sivilin hayatını kaybettiğini, 2'si asker 4 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Batman Valiliği, Kozluk ilçesinde gerçekleşen saldırılara ilişkin yaptığı açıklamada bir bayan öğretmenin hayatını kaybettiğini 2 asker ile 2 sivilin de yaralandığını belirtti.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "09.06.2017 Cuma günü saat 11.30 sıralarında Kozluk ilçemiz sınırları içerisinde 2 BTÖ mensubu tarafından gasp edilen araç Kozluk Belediye Başkanın içinde olmadığı yakınının kullandığı özel aracına yönelik silahlı saldırı gerçekleştirilmiş, bu saldırıda bir başka araçta olan 1 öğretmenimiz hayatını kaybetmiş, 1 vatandaşımız ise hafif yaralanarak tedavi altına alınmıştır."

Aynı aracın kontrol noktasında da saldırı gerçekleştirdiğinin belirtildiği açıklamada, "Olay yerinden kaçan aynı araç Kozluk İlçesi Bekirhan Belde Jandarma Karakolu önünde uygulama yapan güvenlik güçleri tarafından durdurulmaya çalışılmış, araç dur ihtarına uymayarak kendini patlatmış ve olay yerinde bulunan 2 askerimiz ve 1 vatandaşımız yaralanarak tedavi altına alınmıştır. Saldırıyı gerçekleştiren 1 terörist ölmüştür. Olayla ilgili olarak geniş çaplı operasyon başlatılmıştır." denildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da petrol sahasında elektrik akımına kapılan bir işçi ölürken 2 ..
DEM Partili Siirt Belediyesi, halkın büyük tepkisini çekecek bir karara imz..
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) talimatları doğrultusunda Batman Defterda..
Batman'da denetlenen 126 güzellik merkezinden 74'üne toplam 491 bin..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'da her geçen gün artan u..
Batman'da sıcakların giderek yükselmesi araçlarda klima kullanımını art..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=