Lütfen bekleyin..



ASKON Batman: Teröre lanet olsun!

11 Haziran 2017, 13:40 - Okunma: 1925

ASKON Batman Şube Başkanı Nasıroğlu, Kozluk'ta düzenlenen saldırılar ile ilgili yazılı bir mesaj yayımlayarak, "Karnelerin alındığı günde, çiçeği burnundaki öğretmen Aybüke Yalçın'ı aramızdan alan, onu hayallerinden koparan teröre lanet olsun!" dedi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, Kozluk'ta düzenlenen saldırılar ile ilgili yazılı bir mesaj yayımladı.

Nasıroğlu, milletimizin huzuru, birliği ve beraberliğine yönelik saldırılar artarak devam ederken, dili, dini, kökeni ve vicdanı olmayan terörün, bu kez Batman-Kozluk’ta düzenlenen çifte terör saldırısıyla kendini gösterdiğini belirtti.

 Kozluk ilçesinde, Belediye Başkanı Veysi Işık’ın yeğeni avukat Muhammet Işık'ın içinde bulunduğu otomobile yönelik silahlı saldırıda, seken kurşunlar olay yerinden geçmekte olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın bulunduğu araca isabet ettiğini ve ağır yaralanan genç öğretmenin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığına değinen Nasıroğlu, çifte terör saldırısında, ikisi asker dört kişi yaralandığını kaydetti.

Nasıroğlu açıklamasının devamında, hayallerine yeni kavuşmuş, gencecik bir eğitim neferi olan 22 yaşındaki Balıkesirli Aybüke Öğretmenin 11 Ekim 2016 tarihinde ilk görev yeri olarak Batman'a atandığını hatırlatarak, "Atamasının yapıldığı gün sevincini sosyal medya hesabından, "Öğretmen oldum ben" sözleriyle paylaşmıştı.Karnelerin alındığı günde, çiçeği burnundaki öğretmen Aybüke Yalçın'ı aramızdan alan, onu hayallerinden koparan teröre lanet olsun! Terör insanlık suçudur. Masum insanların katledilmesinin açıklanabilir hiçbir haklı sebebi yoktur. İnsanları korkutarak, katlederek terör örgütleri hiçbir sonuç alamayacaktır." ifadelerini kullandı.

 

Bilinmelidir ki, Batman teröre geçit vermedi, vermeyecektir!

"Kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar er veya geç hesap verecek, sinsi eller asla emellerine ulaşamayacaktır. Bilinmelidir ki, Batman teröre geçit vermedi, vermeyecektir!“ diyen Nasıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Kozluk'ta düzenlenen saldırıları şiddetle kınıyor, hayatını kaybeden Aybüke öğretmene ve Aynı olayda yaralanan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olan Uzm. Çvş. Soner Fazıloğlu'na Allah'tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Allah, acılı ailelerine sabırlar versin. Mekânları cennet olsun, ülkemizin başı sağ olsun” 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
2024 yerel seçimlerde yeni seçilen ve güven tazeleyen muhtarlar ile buluşan..
Siyonist işgal rejiminin başta Gazze olmak üzere Filistin topraklarında kat..
Uyuşturucuyla mücadelenin temel öncelikleri arasında olduğunu belirten Batm..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sêgirkan Köyünde serada çalışan çiftçil..
Batman'da etkili olan dolu, şehri etkisi altına alırken bu durum şehrin..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=