Lütfen bekleyin..



Hırsızlara operasyon

22 Haziran 2017, 18:46 - Okunma: 1553

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il ve çevre illerde 7 adet motosiklet çaldığı iddia edilen 7 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Batman’da motosiklet çaldıkları tespit edilen 7 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Batman İl Emniyet Müdürülüğü açıklamasında, “Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlilerimizin ilimiz ve çevre illerden çalınan motosiklet ve otomobillerin bulunmasına yönelik 01-20 Haziran 2017 tarihleri arasında yapmış oldukları çalışmalarda 7 adet çalıntı motosiklet ele geçirilmiş, bahse konu hırsızlıkları gerçekleştirdiği tespit edilen 7 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, çalınan motosikletler ele geçirilerek yasal sahiplerine teslim edilmiştir.” denildi.

Açıklamada, yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerin, tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.

Öte yandan: işyeri ve evlerde hırsızlık yaptığı iddia edilen 10 şüpheliden 2’si ile kapkaç ve yankesicilik yaptığı iddia edilen 3 şüpheliden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, farklı tarihlerde ikametten ve iş yerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren kişilere yönelik yapılan çalışmalarda, bahse konu hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen 10 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, yakalanan şüphelilerden 2’sinin İl Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandığı ifade edildi.

Öte yandan açıklamanın devamında, ilde farklı tarihlerde yaşanan kapkaç ve yankesicilik olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; kapkaç ve yankesicilik olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 kişinin yakalandığı, gerekli işlemleri yapıldıktan sonra adli mercilere çıkartıldıkları belirtildi.

Yakalanan bir kişinin adli merciler tarafından tutuklandığı kaydedildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
2024 yerel seçimlerde yeni seçilen ve güven tazeleyen muhtarlar ile buluşan..
Siyonist işgal rejiminin başta Gazze olmak üzere Filistin topraklarında kat..
Uyuşturucuyla mücadelenin temel öncelikleri arasında olduğunu belirten Batm..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sêgirkan Köyünde serada çalışan çiftçil..
Batman'da etkili olan dolu, şehri etkisi altına alırken bu durum şehrin..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=