Lütfen bekleyin..



Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

27 Haziran 2017, 10:54 - Okunma: 1574

Batman Valiliği, Kuyubaşı TOKİ konutlarında yapılan operasyonda eylemlerde kullanılacağı değerlendirilen bir adet roketatar, 13 adet roketatar başlığı, çok sayıda fişek ve el yapımı patlayıcı ele geçirildiğini açıkladı.

Batman’da yapılan operasyonda eylemlerde kullanılacağı değerlendirilen bir adet roketatar, 13 adet roketatar başlığı, çok sayıda fişek ve el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Kuyubaşı TOKİ konutlarında yapılan operasyonda eylemlerde kullanılacağı değerlendirilen bir adet roketatar, 13 adet roketatar başlığı, çok sayıda fişek ve el yapımı patlayıcı ele geçirildiği bildirildi.

Valilik açıklamasında, “İlimiz Emniyet Müdürlüğünce bölücü terör örgütü mensupları ve işbirlikçilerin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan istihbari çalışmalar kapsamında; İlimiz Kuyubaşı TOKİ konutlarında  yapılan uygulama sonucu; eylemlerde kullanılacağı değerlendirilen 1 adet roketatar, 13 adet roketatar başlığı, 12 adet roket sevk fişeği, 2 bin 100 adet 7,62 mm dolu fişek, 440 adet bixi mühimmatı,  2 adet düdüklü tencere içerisine hazırlanmış EYP, 1 adet 20 kg'lık yağ tenekesi içerisine hazırlanmış EYP ve 200 metre (yaklaşık) elektrik kablosu ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıklamada, olayla ilgili 4 şüphelinin gözaltına alınıp haklarında adli tahkikatın devam ettiği kaydedildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=