Lütfen bekleyin..



Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

27 Haziran 2017, 10:54 - Okunma: 1805

Batman Valiliği, Kuyubaşı TOKİ konutlarında yapılan operasyonda eylemlerde kullanılacağı değerlendirilen bir adet roketatar, 13 adet roketatar başlığı, çok sayıda fişek ve el yapımı patlayıcı ele geçirildiğini açıkladı.

Batman’da yapılan operasyonda eylemlerde kullanılacağı değerlendirilen bir adet roketatar, 13 adet roketatar başlığı, çok sayıda fişek ve el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Kuyubaşı TOKİ konutlarında yapılan operasyonda eylemlerde kullanılacağı değerlendirilen bir adet roketatar, 13 adet roketatar başlığı, çok sayıda fişek ve el yapımı patlayıcı ele geçirildiği bildirildi.

Valilik açıklamasında, “İlimiz Emniyet Müdürlüğünce bölücü terör örgütü mensupları ve işbirlikçilerin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan istihbari çalışmalar kapsamında; İlimiz Kuyubaşı TOKİ konutlarında  yapılan uygulama sonucu; eylemlerde kullanılacağı değerlendirilen 1 adet roketatar, 13 adet roketatar başlığı, 12 adet roket sevk fişeği, 2 bin 100 adet 7,62 mm dolu fişek, 440 adet bixi mühimmatı,  2 adet düdüklü tencere içerisine hazırlanmış EYP, 1 adet 20 kg'lık yağ tenekesi içerisine hazırlanmış EYP ve 200 metre (yaklaşık) elektrik kablosu ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıklamada, olayla ilgili 4 şüphelinin gözaltına alınıp haklarında adli tahkikatın devam ettiği kaydedildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis’te düzenlediği basın to..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis’te düzenlediği basın toplantısın..
Batman Yenişehir Mahallesi 3-4 Etap TOKİ Konutları'nda akreplerin yoğun..
Batman'da bir aydır süren takip ve operasyonlar sonucu 25 yıl kesinleşm..
Batman'ın Kozluk ilçesinde kaybolan akli dengesi yerinde olmadığı belir..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu i..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=