Lütfen bekleyin..



Belediyeye ait araçta silah bulundu

30 Haziran 2017, 18:55 - Okunma: 1736

Kozluk Belediyesine ait durdurulan bir araçta uzun namlulu silahlar ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Batman'ın Kozluk ilçe Belediyesine ait araçta uzun namlulu silahlar ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Kozluk Belediyesine ait durdurulan bir araçta uzun namlulu silahlar ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Daha sonra bu kişilerin belediye başkanının korumaları olduğu öğrenilince serbest bırakıldı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Kültür Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde yaşandı. Kozluk Belediyesine ait 72 KC 752 plakalı resmi araç şüphe üzerine durduruldu. Yapılan aramada, 4 adet uzun namlulu silah bulununca arabada bulunan 4 kişi yere yatırılıp arandı. Daha sonra şüpheliler gözaltına alınırken, araçta bulunan silahlara el konuldu.

Yapılan inceleme sonucunda arabada bulunanların Kozluk Belediye Başkanının korumaları olduğu ve silahların korumalara ait olduğu aktarıldı. Gözaltına alınan 4 şüpheliyse serbest bırakıldı. (İLKHA)

Şırnak Valisi Aktaş görevine başladı


Şırnak Valisi Aktaş görevine başladı

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis’te düzenlediği basın to..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis’te düzenlediği basın toplantısın..
Batman Yenişehir Mahallesi 3-4 Etap TOKİ Konutları'nda akreplerin yoğun..
Batman'da bir aydır süren takip ve operasyonlar sonucu 25 yıl kesinleşm..
Batman'ın Kozluk ilçesinde kaybolan akli dengesi yerinde olmadığı belir..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu i..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=