Lütfen bekleyin..



Şahin: Sakarya'daki vahşetin faillerin en ağır cezaya çarptırılmalarını bekliyoruz

09 Temmuz 2017, 11:41 - Okunma: 1659

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Sakarya'daki vahşeti kınayarak, faillerinin en ağır cezaya çarptırılmalarını beklediklerini kaydetti.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Sakarya'daki vahşeti kınayarak, faillerinin en ağır cezaya çarptırılmalarını beklediklerini kaydetti.

Şahin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sakarya’da tecavüze uğradıktan sonra katledilen 20 yaşındaki Emani El Rahmun ile 10 aylık erkek çocuğu Halef El Rahmun’a ve doğmamış 7 aylık bebeğine reva görülen vahşi cinayet toplum vicdanını derinden yaralamıştır. Yapılan bu vahşi ve iğrenç cinayeti kınıyor, faillerin en ağır cezaya çarptırılmalarını bekliyoruz. Maktullerin yakınları başta olmak üzere tüm Suriyeli kardeşlerimize başsağlığı diliyoruz.

Savunmasız bir kadına tecavüz ederek onu ve yavrularını hunharca katletmenin mazur görülecek hiçbir tarafı yoktur. İnancın zayıflatılması ve ahlaki değerlerin dejenere edilmesi neticesinde hiçbir kutsal tanımayan, komşusunun namusuna, akrabasının ırzına göz diken, insani değerlerini kaybetmiş vicdan yoksunu insan müsveddeleri yetişmiştir.

Ülkelerinde yaşanan iç savaştan ve çatışmalı ortamdan kaçıp bizlere sığınan bu kardeşlerimizi Rabbimizin bizlere emanet ettiği misafirler olarak görüyoruz. Onların mağduriyetlerini gidermeyi, ırzlarını ve namuslarını korumayı İslami ve insani bir görev olarak telakki ediyoruz. Halkımızı, Suriyeli kardeşlerimizi sahiplenmeye, mağduriyetlerini gidermeye ve art niyetlilerin provokasyonlarına karşı sağduyulu olmaya davet ediyoruz.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=