Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, 15 Temmuz için STK temsilcileriyle bir araya geldi

10 Temmuz 2017, 21:04 - Okunma: 1574

Batman Valisi Ahmet Deniz 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında Batman'da düzenlenecek etkinlikler nedeniyle STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 15 Temmuz hain darbe kalkışmanın birinci yıl dönümünü münasebetiyle İçişleri Bakanlığı’nın 07.07.2017 tarihli genelge doğrultusunda ilimizde düzenlenecek etkinlikler ele alındı.
 
Etkinlikler hakkında STK temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunan Vali Deniz, 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletimizin destan yazdığını belirterek,  bu destanı ve aziz şehitlerimizin hatıralarının canlı tutulması için herkese önemli görevler düştüğünü ifade etti.
 
 Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe teşebbüsünün gelecek nesiller en iyi şekilde aktarılması gerektiğini belirten Vali Deniz, “Yarınlarımıza bu hain darbe teşebbüsünü en iyi şekilde anlatmalıyız. Bu nedenle, 15 Temmuz darbe girişiminde, Aziz Milletimizin göstermiş olduğu bu güçlü iradenin, her daim hafızalarda diri tutulması fevkalade önemlidir” dedi.
 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenecek etkinliklerde, Milli birlik ve beraberliğimize, milli irademize ve Anayasal düzenimize kasteden bu yapılara karşı ilimizde dik bir duruş sergilenmesi gerektiğini belirten Vali Deniz, Batmanlıların düzenlenecek etkinliklerde bu hainlere en iyi şekilde cevap vermeleri gerektiğini belirtti.
 
 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda ev, ar..
Batman'da çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalanarak cezaevine teslim..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde "Kampüs İntifadası Çadır N..
Batman'da geçtiğimiz hafta bir kişinin öldüğü, biri bebek 3 kişinin de ..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, CHP'nin Grup Başkan Vekili Gökhan G..
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=