Lütfen bekleyin..



Tren seferinin yapılamaması vatandaşı mağdur etti

03 Ağustos 2017, 18:16 - Okunma: 1964

Batman'dan Diyarbakır'a gitmek için istasyonda bekleyen vatandaşlar, her gün bindikleri trenin bu kez gelmemesiyle mağdur oldular.

Bugün sabah saat 05.00'de Batman'dan Diyarbakır'a gitmek için yolculuk yapacakları treni istasyonda bekleyen vatandaşlar, trenin gelmemesi üzerine şaşkınlık yaşadı.

Her gün aynı saatte bindikleri trenin gelmemesiyle neye uğradıklarını şaşıran kimi vatandaşlar, çağırdıkları minibüs hattıyla yolculuk ederken, minibüs hattını pahalı bulan kimi vatandaş ise yolculuk yapamayarak mağdur oldu.

İstasyonda beklemelerine rağmen kendilerine herhangi bir duyurunun bile yapılmadığını belirten Fadlullah Çelik, 'Her gün sabah saat 05.00'de Batman-Diyarbakır arası çalışan bölgesel tren bugün çalışmadı. Gelen vatandaşlar hem şok yaşadı hem de mağdur oldu. Yolcuların haberdar etmesi üzerine 2 adet hat minibüsü istasyona geldi. Ucuz ulaşım için sabahın 5'inde istasyona gelen vatandaşlar tren ücretinden 10 TL fark ödemek zorunda kaldı. Minibüs hattı araçlarını pahalı bulan vatandaşlardan bir kısmı yolculuk yapamadı. TCDD yolları idaresi mağduriyeti önlemek adına hiçbir çözüm üretmedi. Bir duyuru bile yapılmadı.' diyerek tepkisini gösterdi.

'Şu an tren seferleri yapılmaktadır'

Konuyla ilgili telefonla görüşülen TCDD Batman Gar Müdürü Halil Saruhan, dün Bismil yakınlarında bir yük treninin raydan çıktığını ve vagonları tekrardan raylara koymanın hayli vakit aldığını belirterek, şu anda herhangi bir sorunun olmadığını ve tren seferlerinin yapıldığını kaydetti. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

'Acımasız ablukayı Türkiye sayesinde kırdık!'


'Acımasız ablukayı Türkiye sayesinde kırdık!'

'Acımasız ablukayı Türkiye sayesinde kırdık!'

'Acımasız ablukayı Türkiye sayesinde kırdık!'

'Acımasız ablukayı Türkiye sayesinde kırdık!'

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..
Batman'da yapılan çalışmalarda üç günde 11 ruhsatsız tabanca ele geçiri..
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar sürerken polisin..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir yayımladığı Batman&..
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=