Lütfen bekleyin..



Batman Valiliği'nden "Şehit Askerler" açıklaması!

12 Ağustos 2017, 12:52 - Okunma: 2199

Batman Valiliği, Kozluk ve Sason arasında bölgede operasyon sırasında EYP sonucu hayatını kaybeden 2 askerle ilgili açıklama yaptı.

Batman Valiliği, Kozluk ve Sason arasında bölgede operasyon sırasında EYP sonucu hayatını kaybeden 2 askerle ilgili açıklama yaptı.

gurcan-kepekci-sahan-sezer-002.jpg

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İlimiz Sason- Kozluk ilçeleri ara hattında başlayan Şehit Uzm. Jandarma Ali Gülnar-7 operasyonunda 12 Ağustos 2017 Cumartesi günü icra edilen temas araması faaliyetinde emniyet için görevlendirilen JÖH Tabur Komutanlığı personelinin Acı tepe bölgesinde basma düzenekli olduğu değerlendirilen EYP'ye saat 07.45 sıralarında basması sonucu bir Jandarma Uzm. Çavuşumuz ve bir Jandarma Uzm. Onbaşımız olmak üzere iki askerimiz şehit olmuştur."

 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Merkez’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kaza..
Batman'da bir motokurye, Turgut Özal Bulvarı'nda geçirdiği trafik k..
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı başk..
Batman Valisi Ekrem Canalp, raylı sistem projesinin tamamlandığında 37,7 ki..
Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesinde belediyecilik hizm..
Batman Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, şehir genelinde kapsamlı bir deneti..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=