Lütfen bekleyin..



Mahalle Muhtarları "Değerlendirme Toplantısı" yapıldı

25 Ağustos 2017, 08:15 - Okunma: 1870

Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında “Batman Merkez Mahalle Muhtarları Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında “Batman Merkez Mahalle Muhtarları Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Batman Valiliği toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Deniz’in yanı sıra, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kamu kurum yöneticileri ile ilimiz merkeze bağlı mahalle muhtarları katıldı.
Vali Deniz’in açış konuşmasıyla başlayan toplantıda; Batman'ın genel sorunların yanı sıra yatırımlar ile mahalle muhtarlarının talep ve sorunları değerlendirildi.
Konuşmasında mahalle muhtarları aynı zamanda devletin temsilcileri ve kanunların uygulayıcıları olduklarını belirten Vali Deniz, “Hepimizin gayesi vatanımıza ve milletimize hizmet etmektir. Bizim huzura, birlik beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Huzurumuzu bozmaya çalışan kim olursa olsun karşısında dik durmalıyız" diye konuştu.
Ülkemizde yaşanan pozitif gelişmelerin bazı kesimleri rahatsız ettiğini belirten Vali Deniz “15 Temmuz darbe girişimine karşı halkımız ölüm pahasına yürekli bir duruş sergiledi. Aynı yürekli duruşu bölücü terör örgütüne karşı da sergilememiz gerekir, bu terör örgütü bölgemize kan ve gözyaşından başka bir şey vermedi. Terör belasını bu coğrafyadan hep birlikte silelim, artık gelişip büyüyen bir Türkiye var. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde her türlü zorluğun üstesinden kolaylıkla gelebiliriz” dedi.
Konuşmasının sonunda Eğitim alanında birçok yatırım yaptıklarını belirten Vali Deniz, bizim birinci önceliğimiz eğitim. Eğitimde ciddi yol kat ettik başarı ortalamamız her geçen gün artmakta tabi bu yeterlimi değil. Bu konuda siz muhtarlarımıza da büyük görevler düşmekte diye konuştu.
 
Vatandaşlarımızın devletimizin imkânlarından en iyi şekilde faydalanmaları için çalıştıklarını belirten Vali Deniz,  “Özelikle şehit yakınları, yaşlı, dul-yetim, kimsesiz ve maddi durumu zayıf olan ailelere yardımlar yapılmaktadır. Bu sosyal devletin bir gereğidir. Bu çalışmalar yürütülürken muhtarlarımız ile iletişim halinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmamız önemlidir.”
Konuşmasının ardından muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Deniz, sorunların giderilmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatlarda bulundu.
 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle belediye ekipler..
Batman Valisi Ekrem Canalp, 2025 Aralık ayında gerçekleştirilen asayiş faal..
Batman Valisi Ekrem Canalp, kentte etkili olan yoğun kar yağışıyla ilgili y..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 4 radyonun ..
Batman'da bir evin çatı katında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle ..
Batman Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında yürütüle..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=