Lütfen bekleyin..



Umut Kervanı Batman’da yüzlerce kurban kesti

01 Eylül 2017, 21:38 - Okunma: 1723

Her yıl on binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştıran Umut Kervanı Vakfı, Batman’da yüzlerce kurban kesti.

Kurban Bayramında fakirlerin yüzünü güldürmeyi amaçlayan Umut Kervanı Vakfı, Batman’da yüzlerce kurban kesti.

Her yıl on binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştıran Umut Kervanı Vakfı, bu Kurban Bayramı'nda da binlerce ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırmayı hedefliyor.

Başlattıkları kurban bağışı kampanyasıyla fakirlerin yüzünün gülmesi için yoğun bir çaba içerisine giren Umut Kervanı, kesilen kurbanların bayramın 4’ncü gününe kadar ihtiyaç sahiplerine dağıtmayı hedefliyor.

Bayramın birinci gününde hummalı bir çalışma yürüten ve binlerce aileye kurban eti ulaştıracak olan Umut Kervanı Vakfı, üye ve gönüllüleriyle bayram namazının ardından mezbahaneye geldi.

Kurbanlıklar, uzman kişiler tarafından tekbir ve salavatlar eşliğinde kesildi. 

Kurban Bayramı'nın İslam ümmete hayırlara vesile olmasını temenni eden Umut Kervanı Vakfı Batman Temsilcisi M. Ali Işık, kurban kesimi ile ilgili bilgi verdi.

Umut Kervanı Vakfı olarak bu Kurban Bayramı'nda binlerce aileye kurban eti ulaştırmayı amaçladıklarını belirten Işık, “2017 yılı kurban organizasyonu çerçevesinde hummalı bir çalışmadan sonra bugün Kurban Bayramının birinci gününde üye ve gönüllülerimizle beraber Batman’da entegre kurban kesim yeri olan mezbahaneye dün geceden itibaren kurbanlıklarımızı getirmiştik. Kurbanlıklarımızı bayram namazından sonra bize verilen vekâletler doğrultusunda kesimlerimize başladık. Şu ana kadar yaklaşık 200 adet kurban kesimimiz uzman kasaplar nezaretinde ve uzman kasaplar tarafından gerçekleşti. Şimdiye kadar 350’ye yakın kurban vekâletini aldık. Bize vekâletini veren herkes bilsin ki bu hayırlı işte herkesin payı vardı. Bağışlanan kurban etleri yarından itibaren fakir, muhtaç ve yetimlere ulaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.  (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da petrol sahasında elektrik akımına kapılan bir işçi ölürken 2 ..
DEM Partili Siirt Belediyesi, halkın büyük tepkisini çekecek bir karara imz..
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) talimatları doğrultusunda Batman Defterda..
Batman'da denetlenen 126 güzellik merkezinden 74'üne toplam 491 bin..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman'da her geçen gün artan u..
Batman'da sıcakların giderek yükselmesi araçlarda klima kullanımını art..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=