Lütfen bekleyin..



4 şüpheli uyuşturucudan tutuklandı

11 Eylül 2017, 13:25 - Okunma: 1558

Batman'da yapılan aramalarda ele geçirilen uyuşturucularla ilgili yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.

Batman'da yapılan aramalarda ele geçirilen uyuşturucularla ilgili yakalanan 4 şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, metruk bir inşaatın bodrum katına 4 adet beyaz renkli poşet bırakıldığının tespit edildiği, polisin yaptığı aramada poşetlerin içerisinde 21 kilo 200 gram esrar ele geçirildiği belirtildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüphelinin, tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiğinin kaydedildiği açıklamada, bir şüphelinin adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı, diğerinin ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Öte yandan, kentte faaliyet gösteren bir oto galerinin önünde park halinde bulunan bir araçta uyuşturucu madde bulunduğunun tespit edildiğinin ifade edildiği açıklamada, otomobilin çeşitli yerlerine zulalanmış 781 gram metamfetamin ele geçirildiği belirtildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüphelinin tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildiği bildirildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..
Batman'da yapılan çalışmalarda üç günde 11 ruhsatsız tabanca ele geçiri..
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar sürerken polisin..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir yayımladığı Batman&..
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=