Lütfen bekleyin..



Özel güvenlik elemanı alımı, noter huzurunda kurayla yapıldı

11 Eylül 2017, 19:31 - Okunma: 1674

Batman Belediyesine alınacak özel güvenlik elemanları için, başvuranlar mülakattan sonra geriye kalanların noter huzurunda kurayla çekimi yapıldı.

Kurada adı çıkanlar, belediyede özel güvenlik elemanı olarak işe başlatılacak.

Belediye birimleri bünyesinde çalıştırılmak üzere alınacak olan özel güvenlik elemanları için 1311 kişi müracaatta bulunmuştu. Müracaatların tamamlanmasının ardından, başvuranlar, oluşturulan bir komisyonun huzurunda Belediye Sağlık Merkezinde, özel güvenlik görevi için aranan kriterlerin gözetildiği mülakata tabi tutuldular.

Mülakatın ardından 425 kişi elemeyi geçerek kuraya katılma hakkını kazandı. Mülakatı geçenler içerisinde  15’i kadın, 150’si erkek olmak üzere 165 kişi Belediyespor kompleksinde, başvuranların ve ailelerinin de katılımıyla yapılan kura çekimi sonucunda belediyede özel güvenlik elemanı olarak çalışmaya hak kazandı.

Belediyespor kompleksinde bu gün saat 11.00 da başlayan kura çekimi yaklaşık 3 saat sürdü. Kura çekimi, kazananların adil bir şekilde belirlenmesi için, 6 nolu noter ile katılımcıların huzurunda yapıldı. Kura çekim töreninde hazır bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, erkekler ve kadınlardaki ilk kurayı çekerek, bütün katılımcılara şans diledi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..
Batman Çayı Bıçakçı Köyü mevkiinde suların yükselmesiyle mahsur kalan bir ş..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=