Lütfen bekleyin..



Rezalet!

21 Mayıs 2015, 15:18 - Okunma: 2067

Yıl sonu etkinlikler kapsamında dün Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız öğrencileri tarafından düzenlenen defile ve yaşananlar tam bir rezalet örneği .

Gazetelere yansıyan haberlerde, sözde “Okulun Güzellik ve Saç Bakım Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen defile etkinliğinde en dikkat çeken bölüm ise saç stilleri ve giyim tarzları oldu.” deniliyor. Çocuk yaşta sayılacak kız öğrencilerin dekolte kıyafetlerle bu şekilde teşhir edilerek sözde etkinlik yapılması ve bunun okul adına yapılması tam bir rezalet ve aymazlık örneği olarak karşımıza çıkıyor. Toplumu ve gençleri ifsad projesinin yansıması olarak karşımıza çıkan ve Müslüman halkımızın kızlarını teşhir eden bu anlayış, tam bir pişkinlik içerisinde sanki iyi bir şey yapmışlar gibi bunu basınla paylaşıyor. Okul Müdürü Şehmuz Kalkan’ın açıklaması ise tam bir fiyaskonun örneği mahiyetinde; gazetelere yaptığı açıklamada, “Bu etkinliklerin geleneksel haline geldiğini belirterek, her yıl düzenlediklerini kaydetti.” Müdür bey ve yetkililere sözümüz şudur: Bu tür ifsad projelerine hizmet edeceğinize, öğrencilerinizin eğitim kalitesini yükseltmekle uğraşın. (Veysi DEMİR)

Etiketler : defile rezaleti
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından siyonist işgal rej..
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ve tarlaya girip kaza ..
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=