Lütfen bekleyin..



Batman’da emekliler kongreye gidiyor

01 Ağustos 2015, 13:33 - Okunma: 2305

Batman’ın en fazla üyeye sahip STK’lar arasında yer alan Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi, 3 Ağustos’ta kongreye gidiyor.

Batman’daki STK’lar arasında en çok üyesi bulunan Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi, Pazartesi günü saat:10.00'da Yeni İl Kültür Merkezi Konferans Salonunda 6 bin 40 üyesiyle birlikte yeni yönetimini belirleyecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, İl Kültür Merkezi Konferans Salonunda 10.00 ile 17.00 saatleri arasında üçüncü kongrelerini yapacaklarını belirterek, “3 Ağustos’ta üçüncü genel kongremiz var. Tüm üyemizi kongreye davet ediyoruz, gelip oylarını kullansınlar. Üyelerimiz kendileri için kimin daha fazla çalıştığını iyi bilirler. Mutlaka katılım sağlamalarını istiyoruz. 6 bin 40 üyemiz oy kullanabilecektir. Bu üyelerimizin sandık başına gelip oy kullanmalarını rica ediyoruz. Üyelerimizin desteklerini bekliyoruz.” dedi.
Emekliler için bin 610 konut inşa ettiklerini vurgulayan Ekmen, emeklilere hizmette elinden gelen tüm çabayı sarf ettiğini dile getirdi. 
Ekmen, “Şuana kadar emeklilerimiz için 3 tane hastaneyle anlaşma yaptık. Tüm kentteki halk marketleriyle yüzde 25 indirim anlaşmasını yaptık. Kaplıcalarda yüzde 40 civarında indirim sağladık. Buna benzer çalışmalarımız var. Ama emekliler için en büyük hizmetimiz TOKİ’dir. Emekliler için harika bir ilçe oluyor. Bundan sonraki çalışmalarımız tam hızıyla devam edecek. Amacımız, emeklilerimizi memnun etmektir.” ifadelerini kullandı. (batmanbasin.com)

Etiketler : emekliler, kongre
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği, kentte basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, göster..
Batman'da yapılan çalışmalarda üç günde 11 ruhsatsız tabanca ele geçiri..
Batman'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar sürerken polisin..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir yayımladığı Batman&..
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=