Lütfen bekleyin..



Gençler uyuşturucu tuzağına düşüyor

03 Ağustos 2015, 15:37 - Okunma: 2050

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şubesi Başkanı Lokman Özkan, gençliğin uyuşturucu ve kötü alışkanlıkların tuzağına düştüğünü söyledi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şubesi, her yıl Ağustos ayında yapmış olduğu planlama toplantısını dernek binasında yaptı.

Alanında uzman eğitimcilerin katıldığı planlama toplantısında bir önceki dönemin değerlendirmesi ve yeni dönemde yapılması gereken çalışmalar ile ilgili planlama yapıldı.

Planlama toplantısının amacının toplumun temelinde bulunan gençliğe ulaşma ve gençliği manevi olarak içinde olduğu sıkıntılardan kurtarmak olduğunu ifade eden AGD Şube Başkanı Lokman Özkan; “Bugün yaşadığımız bu coğrafyada ve bu zaman diliminde gençlik uyuşturucu alkolün ve kötü alışkanlıkların tuzağına düşmüş bulunmaktadır. Gençliğimiz bu tuzaktan ve sokak kültüründen uzak tutmak için planlı ve programlı bir şekilde gençlere verilecek manevi eğitimler ve sosyal faaliyetler mümkündür. Bir toplumun ihya olması için mutlaka değerlerine sarılması gerekir.” dedi.  (İLKHA)

Etiketler : uyuşturucu, gençler
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
"Vakıflar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Peygamber Sev..
Batman'da düğünlerini yapan, Oslun ve İrtem aileleri, Gazze'de yaşa..
Yeşilay Batman Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte, sağlıklı yaşama ve ..
HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, siyonist işgal rejimi tarafından Kudü..
Cuma Hutbelerinde “Dua: Rabbimize Sığınmanın Sözlü İfadesi” konusu işlendi...
Batman'da ortaokul ve lise hafız öğrencileri 'Genç Nida Hafızlık Ya..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=