Lütfen bekleyin..



Batman'da hırsızlık operasyonu

16 Ekim 2017, 12:49 - Okunma: 1556

Batman'da polisin hırsızlık operasyonunda motosiklet ve su sayacı hırsızlıklarına yönelik operasyonda toplam 3 kişi gözaltına alındı.

Batman Emniyeti hırsızlık operasyonunda motosiklet ve su sayacı hırsızlıklarına yönelik operasyonda toplam 3 kişi gözaltına alındı. 

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamad aşu ifadelere yer verildi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlilerimizin ilimiz ve çevre illerden çalınan oto ve motosikletlerin bulunmasına yönelik olarak yaptıkları çalışmalarda; (2) adet motosiklet hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen yaşı küçük (2) şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerimizin yapmış olduğu çok yönlü çalışmalarda bir ikametten meydana gelen su sayacı hırsızlığını gerçekleştirdiği tespit edilen (1) şüpheli şahıs hakkında tamamlanan işlemlerin sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Kozluk ilçesinde kaybolan akli dengesi yerinde olmadığı belir..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu i..
Batman'da narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda çeşitli mik..
Batman merkez Pazaryeri Mahallesi’nde kına malzemeleri satılan bir iş yerin..
Batman Belediyesi, Asri Mezarlık'ta bir cenazenin defin yerinin değişti..
Batman Valisi Ekrem Canalp, asayiş toplantısında, trafik kazalarının büyük ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=