Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu yarın Batman'da olacak

20 Ekim 2017, 11:42 - Okunma: 2067

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Batman merkez ilçe kongresine katılmak üzere yarın Batman'da olacak.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Dursun, 21 Ekim Cumartesi günü yapacakları Batman Merkez İlçe Teşkilatı 2'nci Olağan Kongresi'ne bütün Batman halkını davet etti.

'Gençler bizim hazinemizdir'

Yeni Kültür Merkezinin konferans salonunda saat 10.00'da başlayacak kongreye HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da katılacağını söyleyen Dursun, "Kozluk, Sason, Gercüş ve Beşiri ilçe kongrelerimizden sonra Allah kısmet ederse merkez ilçe kongremizi de bu cumartesi yapacağız. Kongre ile ilgili hazırlıklarımız devam ediyor. Afişimizi dijital ortamlarda paylaştık, davetlerimizi yaptık, yerel ve ulusal gazetelerde ilan verdik. Rabbimizin izniyle kongremizi 21 Ekim 2017 tarihinde saat 10.00'da Yeni Kültür Merkezinde gerçekleştireceğiz. Kongremize genel başkanımız Zekeriya Yapıcıoğlu katılacaklar. Kongre hazırlıklarımıza yoğun bir çalışmayla devam etmekteyiz. Kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz. Değerli halkımızın kongre davetimize icabet etmesi bizleri memnun edecektir." dedi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

'Gençler bizim hazinemizdir'


'Gençler bizim hazinemizdir'

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Kozluk ilçesinde kaybolan akli dengesi yerinde olmadığı belir..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu i..
Batman'da narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda çeşitli mik..
Batman merkez Pazaryeri Mahallesi’nde kına malzemeleri satılan bir iş yerin..
Batman Belediyesi, Asri Mezarlık'ta bir cenazenin defin yerinin değişti..
Batman Valisi Ekrem Canalp, asayiş toplantısında, trafik kazalarının büyük ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=