Lütfen bekleyin..



Yapıcıoğlu yarın Batman'da olacak

20 Ekim 2017, 11:42 - Okunma: 2054

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Batman merkez ilçe kongresine katılmak üzere yarın Batman'da olacak.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Dursun, 21 Ekim Cumartesi günü yapacakları Batman Merkez İlçe Teşkilatı 2'nci Olağan Kongresi'ne bütün Batman halkını davet etti.

'Gençler bizim hazinemizdir'

Yeni Kültür Merkezinin konferans salonunda saat 10.00'da başlayacak kongreye HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da katılacağını söyleyen Dursun, "Kozluk, Sason, Gercüş ve Beşiri ilçe kongrelerimizden sonra Allah kısmet ederse merkez ilçe kongremizi de bu cumartesi yapacağız. Kongre ile ilgili hazırlıklarımız devam ediyor. Afişimizi dijital ortamlarda paylaştık, davetlerimizi yaptık, yerel ve ulusal gazetelerde ilan verdik. Rabbimizin izniyle kongremizi 21 Ekim 2017 tarihinde saat 10.00'da Yeni Kültür Merkezinde gerçekleştireceğiz. Kongremize genel başkanımız Zekeriya Yapıcıoğlu katılacaklar. Kongre hazırlıklarımıza yoğun bir çalışmayla devam etmekteyiz. Kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz. Değerli halkımızın kongre davetimize icabet etmesi bizleri memnun edecektir." dedi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

'Gençler bizim hazinemizdir'


'Gençler bizim hazinemizdir'

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da, tekstil işçilerini taşıyan minibüs ile otobüsün çarpışması s..
Batman'da inşa edilecek olan Şeyh Maruf Dergah Camii için temel atma tö..
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı..
HÜDA PAR Kadın ve Aile Başkanlığı tarafından Batman'da düzenlenen "..
Batman’da düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirilirken,..
Batman Havalimanı’nda, çevresel risk yönetimi ve acil durumlara etkin müdah..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=