Lütfen bekleyin..



Uzman doktor evinde ölü bulundu

30 Ekim 2017, 12:23 - Okunma: 1761

Batman Bölge Devlet Hastanesinde kalp ve damar cerrahisi uzmanı olarak görev yapan Doktor Engin Karakuş, ikamet ettiği evde ölü olarak bulundu.

Batman Bölge Devlet Hastanesinde görev yapan bir uzman doktor, evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, merkez Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi'nde ikamet eden Karakuş'tan haber alamayan arkadaşları, saat 09.30 sıralarında evi kontrol ettiler.

Karakuş'un evde ölü olarak bulunmasının ardından polise ve 112 acil servisine haber verildi. Karakuş'un cenazesi, ambulansla çalıştığı hastanenin morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Engin Karakuş'un evli olduğu ve eşinin de İzmir'de doktor olarak görev yaptığı öğrenildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valiliği, son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine karşı vata..
Batman'da izinsiz yapılaşmanın önüne geçmek için Uydu Tabanlı Yapay Zek..
Emeklilerin artık temel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldiğini vurgulaya..
Batman'da iki aracın çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 kişi yaralandı...
Batman Valisi Ekrem Canalp’in talimatlarıyla Sason ilçesinde bulunan Mereto..
Gazze'de siyonist işgal rejimi katliam ve soykırımı, açlıktan ve temel ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=